Cărţi de marketing

Articole/Carti/Filme

21 September/Posted by Diana Jugaru Munteanu

Cărţi de marketing pe care le-am citit şi pe care vreau să le citesc

carti de marketing

Pentru că nu am reuşit să fac nicio recenzie a niciunei cărţii dintre cele pe care le-am citit, m-am gândit să pun la grămadă o listă cu cărţile pe care vreau să le citesc şi pe care le-am citit.

Sunt cărţi din domeniul marketingului, nu e beletristică de data aceasta, acolo am o altă listă, nu ştiu dacă Dostoievski s-ar înţelege cu Ogilvy sau dimpotrivă poate ar avea o relaţie de prietenie sau de afaceri foarte frumoasă, unul ar scrie romane, şi celălalt l-ar promova….nu spun care pe care. 🙂

Să începem…

 1. “Vaca mov. Transformă-ţi afacerea prin idei remarcabile” de Seth Godin – Marketing& Vânzări. Neapărat trebuie să o citesc, tot timpul zic că o sa o cumpăr, dar mereu uit. E pe lista MUST READ.

        2. “Small is the new big” de Seth Godin – Marketing& Vânzări.  MUST READ. Momentan eu sunt doar abonată la blogul lui Seth Godin, dar nu am reuşit să citesc nicio carte  de la el, şi am auzit doar lucruri bune…. 

       Am downloadat audiobook-ul, în engleaza, dacă il vreţi, contactaţi-mă…Dar tot o carte prefer să citesc, sunt mai mult vizuală decât auditivă…şi-mi place sentimentul pe care-l am când ţin o carte în mână şi atunci când găsesc ceva interesant pot să subliniez cu markerul.

        3. “Noile reguli de marketing şi PR” de David Meerman Scott – Marketing. Am citit-o. E o carte foarte interesantă, are şi un capitol de Social Media.

         4. “Buzz Marketing” de Mark Hughes –Marketing viral. Părea foarte interesantă, şi ce am răsfoit prin librării şi ce am citit online despre ea, dar preţul nu m-a convins.

        5. “Viata mea în publicitatea ştiiţinfică“ de  Claude C. Hopkin– Marketing de piaţă. O carte de început, dacă vrei sa înveţi mai multe despre marketing, despre publicitate şi vrei să începi cu cei mai vechi din domeniu…aceasta este o carte de început. O recomand.

         6.  “Confesiunile unui om de publicitate” de David Ogilvy – una dintre cele mai bune cărţi despre advertising, nu pot spune cea mai bună, pentru că nu le-am citit pe toate. Într-adevar, pentru mine, e cea mai bună.

          7.Buyology” de Martin Lindstrom – Neuromarketing. Nu am citit-o,  e pe lista Must Read.

          8.“Cum să scrii scrisori de vanzari care vând” de Drayton Bird – Marketing & Publicitate. Am citit-o. E interesantă, dar nu m-a cucerit….Dacă vrei să ştii mai multe despre direct mail, marketingul tradiţional, daca-I pot numi aşa, okey…

               Până la urmă, avem ceva de învăţat din fiecare carte…

         9. “Metode de publicitate testate” de John Caples – Copywriting. MUST READ

        10.“Marketing 3.0”  de Hermawan Kartajaya, Iwan Setiawan, Philip Kotler – Marketing. MUST READ. Pentru că Philip Kotler nu putea să lipseasca de aici….

 Semnatura

Avatar
Posted by Diana Jugaru Munteanu

COMMENT (2)
 1. Avatar
  Chestionare Auto
  5 years ago

  Interesant articol. Unde as putea afla mai multe despre Cărţi
  de marketing ? Multumesc!

  Reply
  1. Avatar
   Diana Jugaru Munteanu
   5 years ago

   Daca te referi la recenzii, poti cauta pe net si alege cartea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

   Reply
Leave Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YOU MAY ALSO LIKE

Părerea mea despre The Tipping Point

By Diana Jugaru Munteanu, 5 years ago

read more - Share -

Despre… Buyology Adevăruri și minciuni despre motivele pentru care cumpărăm (Buyology: Truth and Lies About Why We Buy)

By Diana Jugaru Munteanu, 6 years ago

read more - Share -