Despre noi

Get to know US

Să facem cunoştinţă.

Tot ceea ce facem este din pasiune. Colaborăm cu oameni asemenea nouă și mereu alegerile nu sunt o întâmplare! Fiecare proiect este un mix de creativitate, analiză, complicitate și emoție, informații și alegeri bine făcute.

Suntem implicați în proiecte pe termen lung, le creștem împreună, monitorizăm evoluția afacerii și ne adaptăm la fiecare etapă din povestea voastră.

Și deloc întâmplător, zi de zi ne ghidăm după acest motto: “Să fii un om bun la suflet şi mai bun în tot ceea ce faci”.

UN PIC DE ISTORIE

 

Proiectul Pălăria Verde a început în anul 2012. Jocul pălăriilor a devenit unul consolidat și a adunat clienți fericiți și molipsitor de norocoși! Da, suntem norocoși și împărțim cu generozitate talentul echipei create în jurul Părăriei verzi! Pentru că fiecare idee reprezintă o sămânță crescută cu grijă, creativitate, responsabilitate și iubire pentru potențialul creator!

           DE CE “PĂLĂRIA VERDE”

 

Pasiunea pentru psihologie și pentru culoarea verde s-a regăsit sub forma unei pălării. O pălărie protectoare și creatoare.

Am ales Pălăria verde pornind de la metoda “Cele şase pălării gânditoare” (Six Thinking Hats), a lui  Edward de Bono, părintele conceptului gândirii laterale (rezolvarea problemelor şi a conflictelor
prin abordarea din unghiuri diferite).
Sunt 6 pălării, fiecare de altă culoare şi fiecare reprezintă un alt mod de gândire, dar nu tipuri
de personalitate.

Tehnica pălăriilor gânditoare este o metodă eficientă de învăţare, comunicare şi de stimulare a creativităţii pentru a privi efectele unei decizii din mai multe puncte de vedere, poate fi utilizată
individual sau în grup, în cadrul companiilor sau ca o joacă de copii.

În compania lor…

creştem.

Diana Munteanu
Diana Munteanu Jugaru

Graphic Designer and others

Gabriela Braşoveanu

Storyteller

Dacă şi tu vrei să faci parte din echipa noastră şi crezi că ne poţi completa, aşteptăm să ne trimiţi câteva detalii despre tine şi dacă există şi un portofoliu prin care ne poţi arăta că ai oareşce cunoştinţe practice, ai deja un “Felicitări” din partea noastră.