Servicii

Notare sintetică

Branding

Consulting

Design Publicitar

Digital Marketing

Social Media

Storyteller

0
Discutăm
0
Realizăm / Implementăm
0
Prezentăm
0
Evaluăm

De ce să ne alegi...

skills

Suntem creativi (după spusele voastre)

Suntem punctuali.

Suntem prietenoşi. Avem acel “ceva”.

Ne place minimalismul şi simplitatea.

Suntem responsabili.

What friends say...

“Dragă Diană-cea-de-sub-pălăria-verde 🙂 Ne-a făcut mare plăcere să lucrăm cu tine, am apreciat faptul că ne-ai suportat cu stoicism sâcâielile și cele 1.842.795 de modificări pe care le-am tot cerut. Cu siguranță nu vrei scăpa de noi prea ușor, o să mai avem idei crețe și nu cred că e cineva mai potrivit să le transforme în realitate 🙂 Mulțumim pentru o colaborare tare faină! Ideficșii :)”

Idefix

“Când am început colaborarea cu Pălăria Verde i-am explicat ce este important pentru mine: creativitatea şi viteza. Eu îi spun ce am nevoie, cu cât mai puţin detalii tehnice, iar ea face ceva extraordinar. Nu pierde timpul cerându-mi detalii pentru că nu mă interesează...obiectul finit este important. Cât despre viteza de reacţie...da, am primit totul la timp fără excepţie. Nu mă consider un client dificil, dar sunt de părere că ar putea colabora cel puţin la fel de bine cu orice tip de client.”

Anda Gheorghese, MamiAlapteaza

““O recomand cu drag pentru orice acţiune de marketig online!" "Sunt mândră că Diana este voluntar al asociaţiei Happy Moms. Este un profesionist desăvârşit: promptă, creativă, inovatoare, intuitivă. Pe lângă toate acestea, legătura personală creată este de nepreţuit. Diana este o persoană veselă, mereu dornică să împărtăşească informaţii şi zâmbete, mereu aproape. O recomand cu drag pentru orice acţiune de marketig online!"  ”

Dana Lupşa, Happy Moms

 Vrei să discutăm despre proiectele tale?

SĂ VORBIM